Ένας κρίσιμος μήνας…

21 11 2010

Σκόπιμα προεκλογικά αυτό το blog δεν έγραψε τίποτα. Τώρα όμως η Θεσσαλονίκη έχει νέο δήμαρχο και μάλιστα με πολλές ιδέες και σχέδια.

Ο κ. Μπουτάρης αναλαμβάνει την 1η Ιανουαρίου και πρέπει μέσα σε μια τετραετία (έχει πει πως δεν σκοπεύει να ξαναείναι υποψήφιος) να αφήσει το στίγμα του στην πόλη, να βάλει τις βάσεις για μια διαφορετική ανάπτυξη και να ξεκινήσει μεγάλα έργα που καθυστέρησαν εδώ και καιρό. Κυρίως όμως πρέπει να εμφυσήσει αισιοδοξία σε όλους τους Θεσσαλονικείς.

Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του απομένει ένας μήνας. Ένας μήνας που κατ εμέ έιναι ο πιο σημαντικός, αφού πρέπει να βαλει κάτω το πρόγραμμα του, να ξεχωρίσει τις ουτοπικές υποσχέσεις από τα ρεαλιστικά σχέδια, να μοιράσει αρμοδιότητες, να ετοιμάσει business plans, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα. Στις 2 Ιανουαρίου πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά….

Υ.Γ. Μήπως στις 31/12 πρέπει να οργανώσει μια συναυλία, όπως το 1997 με τον Geldof για να γιορτάσουμε τη νέα εποχή στην πόλη;

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

One response

22 11 2010
ο δείμος του πολίτη

Η πλάκα είναι σε 3,5 χρόνια -κι όχι 4 αυτή τη φορά- δεν ξέρω πώς θα προλάβει να κάνει έργο τη στιγμή που έχει τόση δουλειά για την καλλικράτεια μετατροπή του Δήμου. Ωστόσο, εύχομαι να θέσει τους αναγκαίους αναπτυξιακούς στόχους και να προχωρήσει σε μελέτες που να δεσμεύσουν ουσιαστικά τις επόμενες διοικήσεις. Αυτό θα είναι το ουσιαστικό του έργο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: