ΟΑΣΘ.γρ

31 10 2009

O ΟΑΣΘ παρά τις προσπάθειες του δεν έχει καταφέρει να θυμίζει συγκοινωνίες σύγχρονων αστικών ευρωπαϊκών κέντρων. Ίσως φταίνε οι κακές επιλογές λεωφορείων, ίσως οι άθλιοι δρόμοι και ίσως η έλλειψη παράλληλων συγκοινωνιακών δομών. Το ζήτημα ωστόσο είναι ότι τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης εκσυγχρονίζονται και σίγουρα δεν θυμίζουν τα λεωφορεία του παρελθόντος.

Αυτό το post έχει σκοπό πάντως να επαινέσει τη δουλειά που γίνεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Συγκοινωνιών. Το site είναι πλήρες. Περιλαμβάνει χάρτες, δρομολόγια, ωράρια, ενώ χάρη στα gps που έχουν εγκατασταθεί στα λεωφορεία μπορεί και προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τη θέση του στόλου, πάνω στους χάρτες της Google, το λεωφορείο που θα έρθει στη στάση σας και σε πόσο χρόνο, τη διάρκεια της διαδρομής σας, . Έτσι πριν βγείτε στη στάση, ρίξτε μια ματιά εδώ

Αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες τηλεματικής για την εξυπηρέτηση των επιβατών

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

2 Σχόλια

3 11 2009
kostis

Πραγματικά μπράβο στον ΟΑΣΘ για αυτήν την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του και της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή. Όσον αφορά τις υπηρεσίες, δεν μπορούμε να έχουμε τρελές απαιτήσεις όταν 1.500.000 άνθρωποι έχουν ΜΟΝΟ λεοφωρείο.

13 11 2009
Βορέας

Σαφώς πολύ καλύτερη η καινούργια έκδοση της σελίδας τους από αυτήν που είχαν πριν μερικά χρόνια. Επίσης, οι προσθήκες που χρησιμοποιούν το σύστημα τηλεματική είναι πάρα πολύ θετικές και δεν συναντούνται συχνά. Ελπίζω να βελτιωθούν περισσότερο με το καιρό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: